Oud-leerlingen

‘Vergeet niet lol te maken, het is zo voorbij’

Editie: NR 53 December 2019

Met als motto ‘Waar zijn ze gebleven?’ zoekt de LC Courant regelmatig oud-leerlingen op om te horen wat zij na het Liemers College zijn gaan doen. Ook blikken we terug op de jaren in de schoolbanken. De hoofdpersoon van deze aflevering is Evelien Poelmans, die van 2010 tot en met 2016 op de locatie Heerenmäten zat.

Lees meer >

FLØD bestaat nog steeds

Editie: NR 51 Oktober 2019

Met als motto ‘Waar zijn ze gebleven?’ zoekt de LC Courant regelmatig oud-leerlingen op om te horen wat zij na het Liemers College zijn gaan doen. Ook blikken we terug op de jaren in de schoolbanken. Deze keer zijn het er vier tegelijk: de leden van de band FLØD.

Lees meer >

‘Niet veel leraren zullen zich mij herinneren’

Editie: NR 49 Juni 2019

Met als motto ‘Waar zijn ze gebleven?’ zoekt de LC Courant regelmatig oud-leerlingen op om te horen wat zij na het Liemers College zijn gaan doen. Ook blikken we terug op de jaren in de schoolbanken. Deze keer hebben we een bekende naam: Lucien van Riswijk, sinds december burgemeester van Zevenaar.

Lees meer >

Terugkijken met ‘naughty boy’ Michiel van Berkel

Editie: NR 45 Februari 2019

Met als motto ‘Waar zijn ze gebleven?’ zoekt de LC Courant regelmatig oud-leerlingen op om te horen wat zij na het Liemers College zijn gaan doen. Ook blikken we terug op de jaren in de schoolbanken. Deze keer is Michiel van Berkel de hoofdpersoon. 

Lees meer >

‘School was een ‘moetje’, maar wel superleuk’

Editie: NR 44 Januari 2019

Met als motto ‘Waar zijn ze gebleven?’ zoekt de LC Courant regelmatig oud-leerlingen op om te horen wat zij na het Liemers College zijn gaan doen. Ook blikken we terug op de jaren in de schoolbanken. Deze keer is Judith Mulder de hoofdpersoon. Ze deed van 1990 tot 1995 de havo, eerst twee jaar op het Juvenaat en daarna op Heerenmäten.

Lees meer >

‘We zijn nu buren en vrienden van onze leraren van toen’

Editie: NR 42 November 2018

Met als motto ‘Waar zijn ze gebleven?’ zoekt de LC Courant regelmatig oud-leerlingen op om te horen wat zij na het Liemers College zijn gaan doen. Ook blikken we terug op de jaren in de schoolbanken. Deze keer zijn dat twee oud-leerlingen die inmiddels met elkaar getrouwd zijn: Theo (33) Schaars en Mardy (31) Schaars-Linnenbank uit Didam.

 

Lees meer >

‘Ik heb een onwijs mooie tijd gehad’

Editie: NR 41 Oktober 2018

Met als motto ‘Waar zijn ze gebleven?’ zoekt de LC Courant regelmatig oud-leerlingen op om te horen wat zij na het Liemers College zijn gaan doen. Ook blikken we terug op de jaren in de schoolbanken. Deze keer is Jordi van Rootseler de hoofdpersoon. Hij zat van 2006 tot 2013 op de locaties Zonegge en Heerenmäten. Jordi is inmiddels 23 jaar. Hij heeft een relatie en een eigen bedrijf. Hij woont in Zevenaar.

Lees meer >

‘De aula ruikt nog precies hetzelfde. Echt bizar’

Editie: NR 39 Juni 2018

Met als motto ‘Waar zijn ze gebleven?’ zoekt de LC Courant regelmatig oud-leerlingen op om te horen wat zij na het Liemers College zijn gaan doen. Ook blikken we terug op de jaren in de schoolbanken. Deze keer is Anand Soni (27) de hoofdpersoon. Hij zat van 2003 tot 2008 op de locaties Didam en Heerenmäten en is sinds januari terug op het oude nest, maar dan wel als leraar natuurkunde.

Lees meer >

‘De feestjes waren amateuristisch maar spannend’

Editie: NR 38 Mei 2018

Met als motto ‘Waar zijn ze gebleven?’ zoekt de LC Courant regelmatig oud-leerlingen op om te horen wat zij na het Liemers College zijn gaan doen. Ook blikken we terug op de jaren in de schoolbanken. Deze keer is Sander Jansen (49) de hoofdpersoon.

Lees meer >

‘Automonteur worden mocht van thuis niet’

Editie: NR 37 April 2018

Met als motto ‘Waar zijn ze gebleven?’ zoekt de LC Courant regelmatig een oud-leerling op om te horen wat hij of zij na het Liemers College is gaan doen. Ook blikken we terug op de jaren in de schoolbanken. Deze keer is Rosita Kruijs-Jansen (50) de hoofdpersoon. Ze zat van 1979 tot 1983 op de Anne Frankschool, een voorloper van het Liemers College.

Lees meer >

Oud-leerling tussen de grote namen in AFAS Live

Editie: NR 36 Maart 2018

Met als motto ‘Waar zijn ze gebleven?’ zoekt de LC Courant regelmatig een oud-leerling op om te horen wat hij of zij na het Liemers College is gaan doen. Ook blikken we terug op de jaren in de schoolbanken. Deze keer is Wesley Joosten de hoofdpersoon. Wesley zat van 2006 tot 2010 op de locatie Didam. Wesley is inmiddels 24 jaar en woont nog thuis bij zijn ouders in Babberich. Hij is een opkomend hardstyle dj en producer. Onthoud daarom zijn artiestennaam: Rejecta.

Lees meer >

‘Alle herinneringen komen weer boven’

Editie: NR 34 Januari 2018

Met als motto ‘Waar zijn ze gebleven?’ zoekt de LC Courant regelmatig een oud-leerling op om te horen wat hij of zij na het Liemers College is gaan doen. Ook blikken we terug op de jaren in de schoolbanken. Deze keer is Sofie Defraye de hoofdpersoon. Ze zat van 1988 tot 1995 op het Liemers College.

Lees meer >

‘Heel veel gelachen en af en toe een ongeluk’

Editie: NR 33 December 2017

Met als motto ‘Waar zijn ze gebleven?’ zoekt de LC Courant regelmatig een oud-leerling op om te horen wat hij of zij na het Liemers College is gaan doen. Ook blikken we terug op de jaren in de schoolbanken. Deze keer is Eveline van Maanen de hoofdpersoon.

Lees meer >

“Daar kwam zij weer met haar (over)enthousiaste geschetter”

Editie: NR 32 November 2017

Met als motto ‘Waar zijn ze gebleven?’ zoekt de LC Courant regelmatig een oud-leerling op om te horen wat hij of zij na het Liemers College is gaan doen. Ook blikken we terug op de jaren in de schoolbanken. Deze keer is Sanne Gademan-van Heeckeren van Brandsenburg de hoofdpersoon. Sanne zat van 2002 tot en met 2006 op het Liemers College, eerst op Zonegge en daarna op het Vestersbos. Ze is 27 jaar, ze woont in Zevenaar met haar partner Erwin Gademan en ze werkt… op het Liemers College!

Lees meer >

Van lastige leerling tot creatieve kok

Editie: NR 31 Oktober 2017

Met als motto ‘Waar zijn ze gebleven?’ zoekt de LC Courant regelmatig een oud-leerling op om te horen wat hij of zij na het Liemers College is gaan doen. Ook blikken we terug op de jaren in de schoolbanken. Deze keer is Jeroen Berendsen de hoofdpersoon. Hij begon in 2002 op de locatie Zonegge en haalde in 2006 het kb-diploma op de locatie Vestersbos. Nu is hij kok.

Lees meer >

‘Helaas is het contact wat verwaterd’

Editie: NR 26 Maart 2017

Met als motto ‘Waar zijn ze gebleven?’ zoekt de LC Courant regelmatig een oud-leerling op om te horen wat hij of zij na het Liemers College is gaan doen. Ook blikken we terug op de jaren in de schoolbanken. Deze keer is Judith Terhaerdt de hoofdpersoon. Zij zat van 1990 tot en met 1994 op het Liemers College (locatie 't Vestersbos).

Lees meer >

‘We werden overal bij betrokken’

Editie: NR 25 Januari 2017

Met als motto ‘Waar zijn ze gebleven?’ zoekt de LC Courant regelmatig een oud-leerling op om te horen wat hij of zij na het Liemers College is gaan doen. Ook blikken we terug op de jaren in de schoolbanken. Deze keer is Césaf Hazenbrink de hoofdpersoon. Hij zat van 2007 tot en met 2009 op het Liemers College. Césaf is 25 jaar, nog single, woont in Babberich en werkt als monteur bij installatiebedrijf Kremer in ’s-Heerenberg.

Lees meer >

'Het leukst? Een nacht op school slapen!'

Editie: NR 24 December 2016

Met als motto 'Waar zijn ze gebleven?' zoekt de LC Courant regelmatig oud-leerlingen op om te horen wat zij na het Liemers College zijn gaan doen. Ook blikken we terug op de jaren in de schoolbanken. Deze keer is Suzanne van der Werff de hoofdpersoon. Zij zat van 2004 tot 2010 op het Liemers College, eerst op de locatie Zonegge en daarna op Heerenmäten. Suzanne is 24 jaar. Ze woont samen met haar vriend in Bergen op Zoom.

Lees meer >

"In de soos kwamen vooral alternatieve types"

Editie: NR 23 November 2016

Met als motto 'Waar zijn ze gebleven?' zoekt de LC Courant regelmatig een oud-leerling op om te horen wat hij of zij na het Liemers College is gaan doen. Ook blikken we terug op de jaren in de schoolbanken. Deze keer is Mariëlle Horsting-Som de hoofdpersoon. Zij zat in de periode 1984-1990 op de locatie Heerenmäten. Mariëlle (44) is getrouwd, heeft drie dochters en woont in Didam.

Lees meer >

'Achteraf was doubleren beter geweest'

Editie: NR 22 Oktober 2016

Met als motto 'Waar zijn ze gebleven?' zoekt de LC Courant regelmatig een oud-leerling op om te horen wat hij of zij na het Liemers College is gaan doen. Ook blikken we terug op de jaren in de schoolbanken. Deze keer is Jac Gerritsen de hoofdpersoon. Zijn schoolloopbaan op het Liemers College begon in 1966. Jac Gerritsen blikt terug op die tijd.

Lees meer >

'Dat ik beroepsalcoholist zou worden...'

Editie: NR 21 September 2016

Met als motto 'Waar zijn ze gebleven?' zoekt de LC Courant regelmatig een oud-leerling op om te horen wat hij of zij na het Liemers College is gaan doen. Ook blikken we terug op de jaren in de schoolbanken. Deze keer is Marnix Okel de hoofdpersoon. Hij zat in de periode 1990-1996 op het Liemers College. Marnix is 38 jaar, getrouwd met Angela en tegenwoordig whiskyhandelaar te Doesburg.

Lees meer >

'Het Liemers was een fijne, stressvrije school'

Editie: NR 15 Januari 2016

Met als motto 'Waar zijn ze gebleven?' zoekt de LC Courant regelmatig een oud-leerling op om te horen wat hij of zij na het Liemers College is gaan doen. Ook blikken we terug op de jaren in de schoolbanken. Deze keer is Jeff Hagelen de hoofdpersoon.  

Lees meer >

'Jammer dat er bijna geen meiden op school zaten'

Editie: NR 13 November 2015

Met als motto 'Waar zijn ze gebleven?' zoekt de LC Courant regelmatig een oud-leerling op om te horen wat hij of zij na het Liemers College is gaan doen. Ook blikken we terug op de jaren in de schoolbanken. Deze keer is Erik Schürmann de hoofdpersoon.

Lees meer >

Arno Arts [Vestersbos 1978-1982] was 'stille' jongen

Editie: NR 12 Oktober 2015

Met als motto 'Waar zijn ze gebleven?' zoekt de LC Courant regelmatig een oud-leerling op om te horen wat hij of zij na het Liemers College is gaan doen. Ook blikken we terug op de jaren in de schoolbanken. Deze keer is Arno Arts de hoofdpersoon. Hij noemt zichzelf destijds een 'stille' jongen.

Lees meer >

Oud-leerling Joris Noordman blikt terug

Editie: NR 11 September 2015

Met als motto 'Waar zijn ze gebleven?' zoekt de LC Courant regelmatig een oud-leerling op om te horen wat hij of zij na de periode op het Liemers College is gaan doen en om terug te blikken op de middelbare school. Deze keer is Joris Noordman de hoofdpersoon.

Lees meer >

'Het leukst waren de praktijklessen'

Editie: NR 10 Juni 2015

Met als motto 'Waar zijn ze gebleven?' zoekt de LC Courant regelmatig een oud-leerling op om te horen wat hij of zij na de periode op het Liemers College is gaan doen. Ook blikken we natuurlijk terug op de jaren in de schoolbanken. Deze keer is Wilbert Vermeulen de hoofdpersoon.

Lees meer >

'Die geur, de nagalm van het geluid in de gangen...'

Editie: NR 9 Mei 2015

De oud-leerling van deze maand is Paul van Olden [38]. Hij zat van 1989 tot 1993 op het Liemers College. Paul woont samen met Debby. Samen hebben ze twee kinderen: Anne [5] en Sam [3]. Paul verdient zijn brood als architect en mede-eigenaar van Architectenburo VOM in Duiven, maar hij is in Zevenaar blijven wonen.

Lees meer >

‘We hadden geluk dat we de rector goed kenden’

Editie: NR 8 April 2015

Met als motto 'Waar zijn ze gebleven?' zoekt de LC Courant regelmatig een oud-leerling op. Deze keer is havo-leerling Sandra Thomassen de hoofdpersoon. Zij zat van 1999 tot 2004 op het Liemers College. Ze is 27 jaar, woont samen - nog steeds in Zevenaar - en heeft 'no kids'.

Lees meer >

De successtory van oud-leerling Guido Pleiter

Editie: NR 5 Januari 2015

Met als motto 'Waar zijn ze gebleven?' zoekt de LC Courant regelmatig een oud-leerling op om te horen wat hij of zij na de periode op het Liemers College is gaan doen. Ook blikken we natuurlijk terug op de jaren in de schoolbanken. Deze keer is Guido Pleiter de hoofdpersoon.

Lees meer >

'Daar ging ik dan met beugel en bril...'

Editie: NR 1 September 2014

Met als motto 'Waar zijn ze gebleven?' zoekt de LC Courant regelmatig een oud-leerling op. Deze keer is Rhandy Veraart de hoofdpersoon. Hij begon in 2004 op de locatie Zonegge aan de opleiding vmbo-kb.

Lees meer >