Onderzoeksteam

Nieuwe samenstelling onderzoeksteam

Editie: NR 27 April 2017

Het Liemers College is een Academische Opleidingsschool. Dit houdt in dat toekomstige docenten een deel van hun opleiding op het Liemers College volgen. Ook doen studenten en eigen docenten onderwijskundig onderzoek. In dit artikel stelt het onderzoeksteam zich voor.

Lees meer >

Lio's aan de slag met praktijkonderzoek

Editie: NR 12 Oktober 2015

Het Liemers College heeft als academische opleidingsschool een eigen onderzoeksteam, dat regelmatig in de LC Courant verslag doet van onderzoek waaraan wordt gewerkt of dat is afgerond. Deze keer wordt aandacht besteed aan lio's [leraren in opleiding].

Lees meer >

Van de onderzoeksgroep: de onderwijzer aan de macht!

Editie: NR 6 Februari 2015

Het Liemers College heeft als academische opleidingsschool een eigen onderzoeksteam, dat regelmatig in de LC Courant verslag doet van onderzoek waaraan wordt gewerkt of dat is afgerond. Voor deze LC Courant keek docent Jette Buursink naar De onderwijzer aan de macht, een aflevering van het televisieprogramma Tegenlicht.

Lees meer >

Over discrepanties in percentielscores...

Editie: NR 3 November 2014

Het Liemers College heeft als academische opleidingsschool een eigen onderzoeksteam, dat regelmatig in de LC Courant verslag doet van onderzoek waaraan wordt gewerkt of dat is afgerond. 

Lees meer >

Even voorstellen: het onderzoeksteam

Editie: NR 1 September 2014

Het Liemers College heeft als academische opleidingsschool een eigen onderzoeksteam, dat iedere maand in de LC Courant verslag doet van onderzoek waaraan gewerkt wordt of dat is afgerond. De achterliggende gedachte is dat onderwijs [bijna] altijd beter kan. 

Lees meer >