nieuws > Test je Engels in The Big Challenge

nieuws > Test je Engels in The Big Challenge

Circa honderd leerlingen van de locaties Didam, Heerenmäten en Zonegge doen donderdag 28 maart mee aan The Big Challenge. Dit is een interactieve onlinetaalwedstrijd, gericht op het verbeteren van de Engelse taalvaardigheid. Het deelnemersveld bestaat ieder jaar uit zo’n 640.000 leerlingen uit heel Europa.

 

Oefenen in de gamezone
Leerlingen van alle opleidingen (vmbo-bb t/m gymnasium) kunnen zich inschrijven. Het niveau verschilt per opleiding en leerjaar. De deelnemers beantwoorden online 45 vragen, die hun woordenschat en hun kennis van de grammatica, uitspraak en cultuur testen. Hiervoor hebben ze 45 minuten de tijd. De leerlingen kunnen zich online voorbereiden via de ‘gamezone’ van The Big Challenge.

 

Voor iedereen een certificaat
Het Liemers College doet mee om leerlingen te motiveren om beter te worden in de Engelse taal en om te laten zien dat Engels leuk is. Na afloop is er voor iedereen een certificaat als bewijs van deelname en horen de leerlingen hoe ze gescoord hebben. Ook zijn er veel leuke prijzen te winnen. Voor de beste leerling van de school, de regio en het land zijn extra diploma’s en prijzen beschikbaar.Terug naar overzicht