nieuws > Schooltoneel: wanneer ben je een held?

nieuws > Schooltoneel: wanneer ben je een held?

Het schooltoneel speelt in april drie dagen de voorstelling Helden, over heldendom en moed. Bezoekers maken een ‘reis’ langs vijf totaal verschillende scènes. Van grappig tot en met beklemmend. Zorg dat u/je erbij bent!


DOOR KAREN OOSTERINK (REGISSEUR)


Wanneer ben je een held? Ben je dat als je als Superman van wolkenkrabbers springt om schurken te pakken? Of ben je ook een held als je voor iemand anders durft op te komen? Of als je bang bent en dat durft toe te geven? Deze vragen komen aan bod in de voorstelling Helden.

 

Geen gewone voorstelling
Helden is geen gewone voorstelling met één verhaal, maar een verrassende reis langs vijf totaal verschillende scènes. We beginnen in de Reijermanzaal, waar we ook eindigen. Maar in de tussentijd gaan we in groepen de school in om de scènes te zien. De ene scène is grappig, de ander juist heel beklemmend.


Helden wordt gespeeld door twintig leerlingen en vijf docenten. De acteurs zijn afkomstig uit bijna alle leerjaren. Dus brugklassers én examenkandidaten spelen samen.


Kaartverkoop

De voorstellingen zijn op maandag 15 april, dinsdag 16 april en woensdag 17 april. Ze beginnen om 19.30 uur en duren tot ongeveer 21.00 uur. Kaarten à 3,50 euro zijn vanaf maandag 8 april te koop in de pauzes. Ouders en andere belangstellenden kunnen reserveren via schooltoneel@liemerscollege.nl. U bent van harte welkom!Terug naar overzicht