nieuws > Het Liemers College in de (sociale) media

nieuws > Het Liemers College in de (sociale) media

Het Liemers College is een actieve school. We organiseren veel en er gebeurt veel. Van belangrijke onderwijskundige ontwikkelingen tot sportactiviteiten of goededoelenacties. Daarmee halen we regelmatig de media, zowel de plaatselijke pers als onderwijstijdschriften. Hieronder een overzicht van de afgelopen periode.


• De Zevenaar Post schrijft een artikel over zeven vierdeklassers van de locatie Heerenmäten die dinsdag 24 april in het kader van het vak ckv (culturele en kunstzinnige vorming) het filmhuis in Zevenaar een dag overnemen. Dus: zelf een film uitzoeken, de pr regelen, de techniek verzorgen, kaarten verkopen en bardiensten draaien. De keuze valt op de film Nena van regisseur Saskia Diesing, die door de leerlingen was uitgenodigd en vragen beantwoordde. In de pauze werden loten verkocht voor het Nationaal MS Fonds.

 

• De Gelderlander is aanwezig bij de provinciale voorronde van de voorleeswedstrijd Read2Me! Bente Engelen van de locatie Zonegge wint en gaat door naar de landelijke finale. Lees hier het artikel in de Gelderlander.


• Eveneens in de Gelderlander een artikel over de EHBO-praktijkdag van de locatie Zonegge op 26 april. Circa driehonderd leerlingen doen mee.Terug naar overzicht