nieuws > Het Liemers College in de (sociale) media

nieuws > Het Liemers College in de (sociale) media

Het Liemers College is een actieve school. We organiseren veel en er gebeurt veel. Van belangrijke onderwijskundige ontwikkelingen tot sportactiviteiten of goededoelenacties. Daarmee halen we regelmatig de media, zowel de plaatselijke pers als onderwijstijdschriften. Hieronder een overzicht van de afgelopen periode.


• De Gelderlander bericht dat het Zevenaarse jongerenwerk een gebouw krijgt naast de locatie Landeweer van het Liemers College. Het gaat in maart open en jongerenwerkers zijn op schooldagen van 10.30 tot 13.30 uur aanwezig.

 

• De Zevenaar Post schreef over de uitwisseling van mavo-3 met de Gagernschule in Weilburg. De leerlingen van het Liemers College waren ondergebracht in gastgezinnen. Op de site van de Gagernschule werd ook aandacht besteed aan het Zevenaarse bezoek.

 

• Onder andere de site nieuwvmbo.nl besteedt aandacht aan het ‘Gluren bij de buren’-project van de Liemerse scholen voor basis- en voortgezet onderwijs. Er wordt doorgelinkt naar een uitgebreid interview met Marenka van Toor, leraar op het Liemers College.

 

• Op toets.nl komt Anke Swanenberg, leaar Nederlands op het Liemers College, aan het woord over Expeditie Nederlands.Terug naar overzicht