nieuws > Gratis e-books lezen in zomervakantie

nieuws > Gratis e-books lezen in zomervakantie

Gratis e-books lezen op je tablet of smartphone? Dat kan komende zomervakantie met de VakantieBieb-app van de Bibliotheek. Voor scholieren is de vakantiebieb geopend van 1 juni t/m 31 augustus. Vanaf 1 juli zijn de boeken ook voor volwassenen beschikbaar.


Mooie selectie van vijftig titels

De Bibliotheek wil met de app scholieren stimuleren om ook aan het strand of waar dan ook te blijven lezen, zonder gedoe met boeken ophalen en op tijd weer terugbrengen. Bovendien kunnen ze (bijna onbewust) werken aan hun boekenlijst. Voor wie de app downloadt, staat een mooie selectie van maar liefst vijftig titels klaar. Er is van alles wat: spanning, chicklit, literatuur en informatief. Enkele voorbeelden: Dit is geen dagboek van Erna Sassen, Vijftien van Marlies Slegers, Fright Night van Maren Stoffels en Will Grayson, Will Grayson van John Green.

 

Zomercadeautje
De VakantieBieb-app is een zomercadeautje van de Bibliotheek en gratis te downloaden in de App Store en Google Play Store. Je hoeft hiervoor geen lid te zijn van de bibliotheek. De VakantieBieb opent op 1 juni voor jongeren. Op 1 juli komen de e-books voor volwassenen erbij. De VakantieBieb is geopend tot en met 31 augustus.Terug naar overzicht