nieuws > Gezellige drukte op kennismakingsdag

nieuws > Gezellige drukte op kennismakingsdag

Een gezellige drukte, dat was het maandag 18 november op de locaties Didam en Heerenmäten. We hadden bezoek van in totaal ruim zevenhonderd leerlingen van groep 8 van de basisscholen in onze regio. Dat is een geweldige opkomst, waar we heel blij mee zijn.


De toekomstige brugklassers kregen verschillende minilessen aangeboden. Deze lessen gaven de achtstegroepers een goed beeld van hoe een les op het Liemers College eruitziet. Daarnaast konden de achtstegroepers alvast de sfeer op beide locaties proeven. Onze jonge bezoekers werden begeleid door huidige brugklassers, die een jaar geleden nog op hun basisschool zaten. De kinderen vonden het hartstikke leuk.


Dagje meelopen
Wie deze kennismaking heeft gemist en/of een hele dag wil meelopen, kan een afspraak maken met onze contactpersonen voor het basisonderwijs. Voor de gemeenten Montferland en Doesburg is dit Marianne Hoveijn. Voor de gemeenten Zevenaar en Duiven is dit Martina Geurds.


Open dag zaterdag 25 januari
Bovendien houden we op zaterdag 25 januari van 13.00 tot 17.00 uur open dag. Alle locaties zijn dan geopend. Bezoekers kunnen rekenen op een warm welkom en kunnen overal in het gebouw rondkijken en vragen stellen. Ook zijn er allerlei leuke activiteiten voor zowel kinderen als hun ouders en begeleiders. Leerlingen zijn aanwezig om te vertellen over hun ervaringen op het Liemers College.Terug naar overzicht