nieuws > De Liemers Leest met Jan Terlouw en Ronald Giphart

nieuws > De Liemers Leest met Jan Terlouw en Ronald Giphart

In het kader van Nederland Leest heeft Kunstwerk! de Bibliotheek de populaire schrijvers Jan Terlouw en Ronald Giphart uitgenodigd om donderdag 21 november hun visie te geven op duurzaamheid. Dat is namelijk dit jaar het thema van Nederland Leest.


Terlouw en Giphart hebben grote affiniteit met duurzaamheid. De avond in Kunstwerk! Het Musiater begint om 19.30 uur en bestaat uit twee gedeeltes: voor de pauze vertellen beide schrijvers hun verhaal, na de pauze is er gelegenheid om vragen aan hen te stellen. Verder zijn vertegenwoordigers van Landgoed Huis Sevenaer en Eet-Lokaal Zevenaar aanwezig om te vertellen over duurzaam verbouwen en het bereiden van biologische producten. In de pauze kun je ‘een kijkje in de keuken’ nemen door te proeven van de heerlijke hapjes die geserveerd worden.


Aan het einde van de avond ga je geïnspireerd naar huis met het boekje Winterbloei, een bloemlezing van natuurverhalen van Jan Wolkers met een voorwoord van Ronald Giphart. Kaarten à 10 euro kunnen besteld worden via www.liemerskunstwerk.nl.Terug naar overzicht