nieuws > Dansspektakel tweedeklassers op Raadhuisplein

nieuws > Dansspektakel tweedeklassers op Raadhuisplein

Dansen is de laatste jaren enorm populair bij jongeren. De locatie Heerenmäten speelt in op deze trend met een dansproject voor tweedeklassers. Het einddoel is een presentatie op het Raadhuisplein in Zevenaar. Zet maar in de agenda: donderdag 16 mei, 12.30 uur. Be there!


Hiphop, afrodance, funk...
Het dansproject is bedacht door de sectie lichamelijke opvoeding en is ook onderdeel van het vak lichamelijke opvoeding. Het vindt plaats tijdens de projectweek van maandag 13 mei t/m vrijdag 17 mei. De tweedeklassers gaan aan de slag met professionele instructeurs van dansschool DJF Dance Center. Ze kunnen kiezen uit verschillende dansstijlen. Bijvoorbeeld hiphop, afrodance, moderne dans of funk. Iedere groep studeert een dans in.


Maandag 13 mei worden de eerste danspassen en moves geoefend, donderdag 16 mei gaan we verder met repeteren. En dan hopen we dat we het eindresultaat donderdagmiddag kunnen presenteren op het Raadhuisplein in hartje Zevenaar (of bij slecht weer in sporthal Lentemorgen). Uiteraard kijken alle dansgroepen naar elkaars optredens en zijn familieleden en andere bekenden van harte welkom. Het wordt een geweldig dansspektakel!


Inschrijven kan via itslearning. Per groep is er ruimte voor maximaal dertig leerlingen, dus meld je meteen aan.Terug naar overzicht