nieuws > Complimenten voor Laura en Noortje

nieuws > Complimenten voor Laura en Noortje

Eerste zijn ze niet geworden, maar complimenten waren er wel voor Laura Booltink en Noortje Strijbosch. Beide eersteklassers van de locatie Didam vertegenwoordigden het Liemers College tijdens de culinaire finale van het landelijke project iRun2Bfit.

 

De finale was woensdag 13 juni in het kookatelier van sterrenrestaurant De Librije in Zwolle. Laura en Noortje kookten hun menu onder toeziend oog van Jonnie en Therèse Boer (eigenaren van De Librije), oud-marathonloper Gerard Nijboer, chef-kok Oliver Thole en sportdiëtiste Anja van Geel.

 

De eerste prijs ging naar twee leerlingen van Het Bouwens in Panningen, maar ook voor de andere duo’s in de finale was er lof van de jury: “Voor ons is iedereen een winnaar. Het getuigt namelijk van heel veel lef om je menu te nomineren voor de finale.”

 

IRun2BFit is een beweeg- en leefstijlprogramma voor scholieren. Het bestaat uit een hardloop- en een kookwedstrijd. Bewegen, leefstijl en gezonde voeding staan centraal. Het Liemers College doet ieder jaar mee.

 Terug naar overzicht