Locatienieuws Heerenmaten

Uitreiking LCAwards

Editie: NR 50 Juli 2019, Locatie: Heerenmaten

Ambitieuze leerlingen kunnen op het Liemers College de LiemersCollegeAward (LCAward) verdienen. Daarvoor moeten ze een uitzonderlijke prestatie leveren. De LCAwards van dit schooljaar worden maandag 1 juli uitgereikt in restaurant Eet-Lokaal in Zevenaar. Lees hier meer over de LCAward.

Inleveren boeken

Editie: NR 50 Juli 2019, Locatie: Heerenmaten

De niet-examenleerlingen moeten dinsdag 2 juli hun boeken inleveren op de locatie Zonegge volgens onderstaand schema. De leerlingen ontvangen hierover ook een brief met het precieze tijdstip.    Lees meer >

Diploma-uitreiking

Editie: NR 50 Juli 2019, Locatie: Heerenmaten

De diploma-uitreiking is op donderdag 4 juli. De havo-uitreiking begint om 15.30 uur. Na een plenair gedeelte ontvangen de geslaagden hun welverdiende diploma uit handen van hun mentor. De vwo-uitreiking is om 19.30 uur en is voor alle geslaagden tegelijkertijd. De locatie Heerenmäten heeft goede examenresultaten geboekt (havo 90 procent en vwo 92 procent).

Zomervakantie

Editie: NR 50 Juli 2019, Locatie: Heerenmaten

De zomervakantie is van maandag 8 juli t/m vrijdag 16 augustus. Het nieuwe schooljaar begint maandag 19 augustus met het ophalen van de boeken (in de sporthal). Dinsdag 20 augustus gaan het introductieprogramma en de eerste lessen van start. Wij wensen iedereen een fijne zomervakantie!