Locatienieuws Heerenmaten

Roostervrije dagen

Editie: NR 40 Juli 2018, Locatie: Heerenmaten

De leerlingen hebben van maandag 2 juli t/m vrijdag 6 juli roostervrije dagen. In deze laatste week voor de zomervakantie zijn wel andere zaken gepland. Maandag 2 juli staan alle cijfers uiterlijk om 8.00 uur in het systeem. De derdeklassers en de leerlingen van vwo-4 moeten zich om 9.00 uur bij hun mentor melden en de leerlingen van havo-4 en vwo-5 om 9.45 uur. Daarna kunnen zij van 10.30 tot 11.30 uur hun toetsen inzien. Het lokaal van ieder vak staat aangegeven op de monitor.

Prom examenklassen

Editie: NR 40 Juli 2018, Locatie: Heerenmaten

De feestelijke gala-avond voor de examenleerlingen is maandag 2 juli van 20.00 tot 00.30 uur bij Vida Studio’s Zevenaar. Ouders en andere belangstellenden zijn van harte welkom om als publiek de leerlingen welkom te heten. Lees meer >

LCAward/Theatre of Dreams

Editie: NR 40 Juli 2018, Locatie: Heerenmaten

Het Liemers College heeft al jaren een traject dat havo- en vwo-leerlingen extra stimuleert om zichzelf te ontwikkelen: de LiemersCollegeAward (LCAward). De medaillewinnaars presenteren zich dinsdag 3 juli in het Theatre of Dreams. Lees meer >

Diploma-uitreiking

Editie: NR 40 Juli 2018, Locatie: Heerenmaten

De diploma-uitreiking is op donderdag 5 juli. Om 15.30 uur begint het officiële en gezamenlijke deel van de havoleerlingen. Om 19.30 uur volgen de vwo-leerlingen. Alle betrokken leerlingen en hun ouders/verzorgers hebben een uitnodiging gekregen met de precieze tijden.

Uitreiken rapporten

Editie: NR 40 Juli 2018, Locatie: Heerenmaten

De leerlingen ontvangen vrijdag 6 juli hun rapport uit handen van de mentor. Om 9.00 uur worden de derdeklassers en de leerlingen van vwo-4 verwacht. De leerlingen van havo-4 en vwo-5 zijn om 9.30 uur aan de beurt. Aansluitend is er van 10.00 tot 11.00 een spreekuur, waarop leerlingen en ouders nog met een vakdocent kunnen spreken.

Peer Leaders

Editie: NR 40 Juli 2018, Locatie: Heerenmaten

Een nieuwe groep Peer Leaders en Peer Tutors van de locatie Heerenmäten heeft donderdag 14 juni hun certificaat ontvangen. De Peer Leaders gaan de eerste maanden van het komende schooljaar de nieuwe eersteklassers wegwijs maken op het Liemers College en de mentoren van leerjaar 1 ondersteunen. Peer Tutors zijn leerlingen die andere leerlingen helpen met een bepaald vak. Peer Leaders en Peer Tutors volgen eerst een cursus. Ze worden begeleid door speciaal opgeleide docentcoaches.