Locatienieuws Didam

De laatste loodjes...

Editie: NR 40 Juli 2018, Locatie: Didam

De leerlingen horen maandag 2 juli van hun mentor of ze (waarschijnlijk) overgaan naar het volgende leerjaar. Daarna kunnen ze bij de vakleraren hun gemaakte toetsen inzien. De eersteklassers worden om 9.00 uur verwacht, de tweedeklassers om 10.00 uur en de derde- en vierdeklassers om 11.00 uur. Om 8.10 uur is er ook nog een mogelijkheid om gemiste toetsen in te halen. Leerlingen maken hiervoor zelf een afspraak met de vakleraar.

Rapportvergaderingen

Editie: NR 40 Juli 2018, Locatie: Didam

De rapportvergaderingen zijn dinsdag 3 juli en woensdag 4 juli. Tijdens deze vergaderingen wordt beslist of leerlingen overgaan of niet. Als leerlingen niet zonder meer over zijn, neemt de mentor voorafgaand en na afloop van de rapportvergaderingen contact op met de ouders.

Boeken inleveren

Editie: NR 40 Juli 2018, Locatie: Didam

De leerlingen leveren woensdag 4 juli hun boeken in op de locatie Zonegge in Zevenaar (bij het Lentebad). De tijden staan vermeld in de brief die de leerlingen hierover hebben ontvangen.

Revisievergadering

Editie: NR 40 Juli 2018, Locatie: Didam

Indien nodig is er donderdagochtend 5 juli een ‘revisievergadering’, waarin beslissingen die tijdens de rapportvergaderingen zijn genomen kunnen worden heroverwogen. Dit kan alleen als er nieuwe argumenten zijn.

Rapport ophalen

Editie: NR 40 Juli 2018, Locatie: Didam

De leerlingen worden vrijdag 6 juli om 9.00 uur bij hun mentor verwacht om hun rapport in ontvangst te nemen en het schooljaar af te sluiten. Daarna begint de zomervakantie. Voor ouders is er vrijdag 6 juli van 10.30 tot 12.00 uur nog gelegenheid om op school een leraar te spreken.

Zomervakantie

Editie: NR 40 Juli 2018, Locatie: Didam

De zomervakantie begint vrijdag 6 juli na het in ontvangst nemen van het rapport en duurt tot en met zondag 19 augustus. Maandag 20 augustus worden de leerlingen op school verwacht om hun boeken op te halen. Dinsdag 21 augustus begint voor alle leerlingen het schooljaar met één of meer introductiedagen. Wij wensen leerlingen en ouders/verzorgers een heel fijne zomer toe!